Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Kettle Chips Honey Barbecue


Produktbillede
Producent: Kettle Chips
Produkt: Honey Barbecue

Købt i Netto for ca. 15 kr.
Vægt: 150 g (100 kr/kg)
Anmeldt d. 23-10-2008 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

Kettle chips var indtil i dag et ukendt produkt for mig. Jeg stødte tilfældigvis på dem i min lokale Netto, og posen så spændende ud og jeg lod mig friste.
Efter jeg kom hjem med mit 15 kroner dyre indkøb læste jeg lige bagsiden af posen, hvor der i høje løfter blev skrevet, at posens indhold var lavet af særligt udvalgte kartofler, som var skåret i skiver med en kniv, og derefter faldet direkte ned i rapsolie. Chipsene er lavet i Norfolk, som ligger i staten Virginia, i USA. Så de har rejst et pænt stykke vej, for at ende i maven på en dansker.

Det der tiltalte mig ved posen var påskriften Honey Barbecue.. Det lød lidt spændende at blande honning med barbecue, og mine forventninger skulle vise sig at holde stik. Indholdet smager både at honning og barbecue, og blandingsforholdet kunne ikke være bedre.

Chipsene er stegt helt gyldne, og selvfølgelig over i det rødlige pga. barbecue krydderierne.
De er gode og kraftige, og knaser virkelig godt. Super sprøde! barbecue smagen er ikke overvældende og smager ikke stærkt, men alligevel er den lige tilpas. Honningsmagen er mindre dominerende, og det er lige som det skal være.

Det er ærgeligt, at det ikke er en standard vare i Netto (eller andet supermarked). Jeg kunne nemlig sagtens finde på at købe dem igen!

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

Ronson d. 26. november 2017

Har lige smagt en pose, købt i tyskland. Den var himmelsk! Både sødmen og barbecuen var skruet ned, så de ikke overstyrer ligesom andre chips.
Eneste kritik var at der ikke er særlig meget i posen.