Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Chips og snacks

Producent: Kettle Chips
Produkt: Honey Barbecue

Købt i: Netto
Ca. pris: 15 kr
Vægt: 150 g (100 kr/kg)

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
Kettle Chips Honey Barbecue
Klik for større billede

Alfamans bedømmelse:

Kettle chips var indtil i dag et ukendt produkt for mig. Jeg stødte tilfældigvis på dem i min lokale Netto, og posen så spændende ud og jeg lod mig friste.
Efter jeg kom hjem med mit 15 kroner dyre indkøb læste jeg lige bagsiden af posen, hvor der i høje løfter blev skrevet, at posens indhold var lavet af særligt udvalgte kartofler, som var skåret i skiver med en kniv, og derefter faldet direkte ned i rapsolie. Chipsene er lavet i Norfolk, som ligger i staten Virginia, i USA. Så de har rejst et pænt stykke vej, for at ende i maven på en dansker.

Det der tiltalte mig ved posen var påskriften Honey Barbecue.. Det lød lidt spændende at blande honning med barbecue, og mine forventninger skulle vise sig at holde stik. Indholdet smager både at honning og barbecue, og blandingsforholdet kunne ikke være bedre.

Chipsene er stegt helt gyldne, og selvfølgelig over i det rødlige pga. barbecue krydderierne.
De er gode og kraftige, og knaser virkelig godt. Super sprøde! barbecue smagen er ikke overvældende og smager ikke stærkt, men alligevel er den lige tilpas. Honningsmagen er mindre dominerende, og det er lige som det skal være.

Det er ærgeligt, at det ikke er en standard vare i Netto (eller andet supermarked). Jeg kunne nemlig sagtens finde på at købe dem igen!


Samlet brugerbedømmelse: Kettle Chips Honey Barbecue har fået en brugerbedømmelse på 4½ stjerner
Bedømmelsen er baseret på 1 bedømmelse. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.