Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Harboe Øko Cola


Produktbillede
Producent: Harboe
Produkt: Øko Cola

Købt i Føtex for ca. 14 kr.
Indhold: 330 ml (42.42 kr/L)
Anmeldt d. 12-02-2009 af kimse

kimses bedømmelse:

Jeg gik en tur i Føtex for at købe noget aftensmad og faldt så over denne cola ”Harboe Øko cola”. Jeg går normalt LANGT uden om øko-varer - det er dyrt og det er noget snobberi - men prøves det skulle den, så jeg hiver en ned fra hylden, undrer mig dog lidt over prisen; 13,95 + pant for en 33 cl’s Harboe-cola.

Hjem med den og i fryseren med den, så den lige kunne få en time til at blive dejlig kold.

Vente.
Vente..
Vente...

Jeg tager colaen ud af fryseren og konstatere den har en perfekt temperatur, 5 grader på ydersiden (skulle vidste være den bedste temperatur, at servere en Coca-Cola.) Jeg havde lidt forventet at det var skrue-kapsel låg og ikke en helt almindelig kapsel, på en plastikflaske.

Først tester jeg aromaen ved at lugte til cola, jeg konstaterer en underlig sur duft, som jeg ikke havde forventet. Nå. NU skal der sku’ smages.

Jeg tager en slurk, og kører den rundt i munden som en anden vin smager. FØJ! Jeg tvinger mig dog alligevel til at synke og ikke spytte ud. Min første tanke var at nogle havde pisset i min cola. Først har den en sød smag, som man forventer cola har, men hurtigt slår den over i en sur og derefter generelt ret flad smag.

Denne cola kan IKKE anbefales på grund af den dårlige smag.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med kimse? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

Westi

Det er det ulækreste stads der findes!