Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Grovchips Sour Cream


Produktbillede
Producent: Grovchips
Produkt: Sour Cream

Købt i Netto for ca. 9 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 21-03-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Så er jeg kommer til den sidste Grovchipsvariant, nemlig Sour Cream.

Jeg blev lidt skuffet da jeg først smagte dem, de smager nemlig ikke af særlig meget. De har en vag smag af noget surt, men det er slet ikke surt nok, og det er kun fordi de knaser så godt, de har fået 3 stjerner.

Sprødheden fejler nemlig ikke noget, den er lige så god som i de andre grovchips. Men køb dem ikke, hvis du gerne vil have chips med masser af smag.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

eeej

Jeg elsker de her chips, som sammen med ostepops nok udgør mine yndlingschips. Smagen er ikke så skarp som på fx. Kims, men jeg kan bedre lide de her. De er meget sprøde, hvilket bare gør dem endnu bedre.

Ukendt bruger

Smagen er sådan set fin nok... Men der er en sær eftersmag af noget bittert, og jeg mistænker lidt peanut olien for den.
Men gode chips er det, dog bliver det for meget med den utroligt irriterende bitre eftersmag :)

AnWaiZe

En helt igennem kanon smag, den gode smag og den sprøde chip, er kommet fra stegningen i peanutolie, som giver en mere fremtrædende smag. Grovchips er også kendt for deres fedtfattige chips, så helt klart 5 stjerner herfra...! Prisen var også med til at give den 5. 9 kr. for sådan en god pose chips...! Kanon kvalitet, køb dem. Ikke andet at sige