Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Frem Cola uden farve


Produktbillede
Producent: Frem
Produkt: Cola uden farve

Købt i Aktiv Super for ca. 40 kr.
Indhold: 6 L (6.67 kr/L)
Anmeldt d. 23-06-2004 af Funkmeister

Funkmeisters bedømmelse:

Husker du, da du var barn og fik denne hersens cola, der var helt gennemsigtig? Den lever skam endnu.

Da jeg førte den op til munden for første gang efter 10-15 år, var jeg fyldt med spænding og nervøsitet. Hvad nu hvis jeg ikke længere kunne lide den. Jeg havde jo lovprist den, og det på trods af, at jeg normalt ikke kan lide cola. Men smages skulle den. Og dette er et øjeblik jeg aldrig vil glemme. Smagen er fantastisk, og minder lidt om noget andet man fik, da man var barn: skub-op is med sodavandssmag. Smagen er uforglemmelig, og selv efter en halv kasse var jeg stadig ikke træt af den. Eneste minus var, at jeg helt glemte den energifaktor der er i sådan nogle, i og med at der både er sukker og koffein i. Denne cocktail gjorde, at jeg inden længe blev hyperaktiv og rystede lidt. Men ikke desto mindre er klar cola en klassiker der må og skal (gen)opleves, så hvis man bor i nærheden af en butik, der handler med Frem Sodavand (som er de eneste, der stadig producerer vidunderdrikken), så er det bare om at skynde sig ned og se, om de har klar cola.

Prisen er for en hel kasse (24 stk).

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Funkmeister? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Albino Cola det smager ikke som deres cola med farve. Jeg ved ikke om det er ren indbiling eller det er fordi der ikke er farvestoffer i måske begge dele. Smager ikke lige så godt som med farve.

Ukendt bruger

Hvis det er den vamle sodavand, de har omdøbt til "Albino Cola", så må i have mig undskyldt, men det er dog en ubehagelig ting at få i munden. Det smager af cola fortyndet op med dansk vand.
Jeg tror det er Frem der har omdøbt den til Albino Cola - ubehagelig drik.

TrisseTrine

Har også set den hos superbrugsen i Vandel, og i nogle grænsekiosker i Tyskland... Denne drik er for guder...

rasmus

Denne cola er jo en klasikker... Harry, jeg tror ikke du er så gammel, vil tro omrking de 12... og den er jo ikke ny som strangelove101 srkiver.

Strangelove101

Den er en klassiker.....så forstår ikke helt at Harry... skriver "uden farve nu?" - jeg husker den helt tilbage til 1980 såååå ny? Nej!

Men, den er rigtig god, og den er billig!

henning lauritsen

jeg nyder at kunne drikke en cola da jeg ikke tåler farvestoffer. priser mig lykkelig over at jeg kan det da jeg næsten ikke drikker andet end denne fine væske.

Harry...

Ej men det er da utroligt.. Uden farve nu? EN COLA ER IKKE EN COLA UDEN FARVE!!! Så er det sagt? Så er jeg ret ligeglad med om folk er allergiske, eller hva fa'en de fejler.. Men smagen er der.. Og den er god som altid.. Men det med farven.. Det trækker sgu' ned..! :S