Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Andet

Producent: Fjällbrynt
Produkt: Baconost

Købt i: Bilka
Ca. pris: 13 kr
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
Fjällbrynt Baconost
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Ost på tube er ingen nyhed, selv om det ikke er noget vi gør så meget i her i Danmark. I Sverige findes der dog op til flere producenter af baconost, og det er en af dem der er begyndt at sælge enkelte af deres produkter i Dansk Supermarkeds butikker.

Den smørbare osts varedeklarationen fortæller at der kun er 6% bacon i og at det er "svinekød, salt og druesukker".

Smag:
Smagen beskrives nok bedst som smelteost med røget bacon. Den røgede smag kan måske tilskrives de ristede løg der er blandet i, men det er svært at bedømme. Det er dog en god smag og kan fint erstatte andre smelteoste.

Konsistens:
Der er masser af klumper i, det er svinekød og man er ikke altid lige heldig med om de kan tygges. På en hel tube kan man godt rende ind i 2-3 klumper man er nødt til at spytte ud, så det er ikke rigtig et stort problem og det er i hvert fald ikke en grund til at vælge en tube baconost fra. Der er ingen spor af de ristede løg, så man skal altså ikke være bange for at det knaser.

Normalprisen er ca. 18 kr, der var dog et 3-for-40 tilbud. For 2 måneder siden kostede de 10 kr...

Alt i alt ender tuben på 4 stjerner. Lidt mere bacon og lidt mindre pris havde uden tvivl bragt det op på 5. Til sammenligning er der 8% rejer i Buko rejeost.


Samlet brugerbedømmelse: Fjällbrynt Baconost har fået en brugerbedømmelse på 2½ stjerner
Bedømmelsen er baseret på 1 bedømmelse. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.