Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Fanta Green Apple


Produktbillede
Producent: Fanta
Produkt: Green Apple

Købt i Vejle Handelsskoles kantine for ca. 12 kr.
Indhold: Ukendt
Anmeldt d. 10-06-2004 af Funkmeister

Funkmeisters bedømmelse:

Husker du Hubba Bubba? Husker du den med æblesmag? Dette er præcis samme smag, bare flydende og med brus. Måske er det bare Hubba Bubba, blandet med æblecider? Smagen er kunstig og overdrevent sød, og hvordan fabrikkerne i fødevareindustrien kan være så enige om, hvordan æbler smager, på trods af at æblerne selv er uenige, går ud over min forstand.

Sodavanden kan indtages i små mængder over en længere periode, for at undgå skader på smagsløgene, og hvis man bare drikker den langsomt nok, kan den godt gå an. Ikke noget at råbe hurra for, men heller ikke en kæmpe fiasko.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Funkmeister? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Westi

Det er den bedste sdavand der overhovedet findes! få den tilbage til Danmark så hurtigst som muligt! btw. Er der nogle der ved hvilket et land at man købe den i ?

Snaz

Fanta experimentere ud i det uendelige, og det lykkes desværre ikke hver gang, hvilket er tilfældet her! Kunstig, oversød- & bruset, fy for py for! Æble-smagstilsætning i sodavand & tyggegummi, er en skæv størrelse henad banan"smag", alt for sød & plastik...

Ronson

Apropos hubba bubba og fanta green apple:
<a href="http://www.butiksguiden.net/index.php?s=Download&k=7&ds=4" class="linkting">Opkald til Fanta</a>

MyrKnof

denne "drik" kan kun indtages fordi jeg i sin tid har spist uanede mængter af hubba bubba... den er jo NASTY i smagen, må nok være på højde med det som Napoleon drikker i "Napoleon Dynamite" på hønsefarmen... FY for satan da...

T-K

Så vidt jeg husker er de fleste grønne æbler sure... Eller også er det bare min grønthandler dårlig, men det er da sjovt at æbler i sodavand altid smager som 10 kg sukker

Erik

Jeg er normalt en stor beundrer af Fanta-sodavand, Shokokata, Exotic, almindelig, you name it. Dog blev jeg utroligt skuffet, da jeg for første og sidste gang smagte denne specielt ækle drik.

Kan ikke anbefales, mere er der ikke at sige om den.

Harry...

Jamen jeg ELSKER fanta.. Nej men jeg forstår slet ikke.. det er uden for rækkevidde.. Henning Lauritsen, din nabo har taget gas på dig! Det er fantastisk, hva Fanta kan finde på at lave.. Alle de påfund.. Og den rammer jo plet HVER EVIG ENESTE GANG! Jamen det er da fremragende... det må jeg sige!!

henning lauritsen

jamen jeg er så skuffet over dette ulækre produkt.. Jeg ville hellere vælte på cykel end at drikke denne vamle drik, en dag fandt jeg en rosin i flasken, sendte den også ind til min nabo igen, da det var ham jeg havde købt den af, jeg kan slet ikke tåle rosiner eller druer for den sags skyld, får influenza ligende symptomer og racerrøv til den store guldmedalje. TAK FANTA.. hvis i overvejer at investere i green apple så husk da for gudskyld at ryste den grundigt for der kan godt ligge lidt fra kernehuset i bunden.

GurliGebis

Har smagt den én gang, og skal absolut ikke have sådan en igen, den smager godt nok af æble, men det lever absolut ikke op til hvad man forventer af en sodavand med navnet Fanta på. Desuden er den den eneste sodavand i Fanta serien der ikke indeholder det den burde, i dette tilfælde æble.