Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Fakta - Sprød Hygge Sour Cream & Onion Chips


Produktbillede
Producent: Fakta - Sprød Hygge
Produkt: Sour Cream & Onion Chips

Købt i Fakta for ca. 10 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 11-06-2005 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

Det første jeg tænker på da jeg ser denne pose chips er det sjove navn "Sprød Hygge". Det næste jeg kommer i tanke om er, at disse chips har været oppe i en blindtest mod en pose KiMs chips. Testen kan ses her:

http://dr.dk/rabatten/arkiv/2005/januar/19_chipstest.htm

Personligt kan jeg selv bedst lide KiMs udgave, da jeg synes den smager af mest og er den som ser pænest ud. Jeg håber, at grunden til det pænere udseende skyldes, at KiMs bruger gode kvaliteteskartofler hvor Faktas discountchips produceres af en lidt dårligere kartoffel... Men dette er selvfølgelig spekulationer fra min side, det er langt fra sikkert at det virkelig er på denne måde :)

Smagsforskellen er ikke så stor, men den er dog til stede. Det kan sammenlignes med Coca Cola vs. Pepsi.. Begge smager af cola, men smagen er dog alligevel forskellig. Nogle vil være til det ene, nogle til det andet.

Faktas "Sprød Hygge" chips får et solidt firetal i karakter. Prismæssigt er det et rigtig godt produkt, man får meget for pengene, men KiMs chips synes jeg alligevel lige er en tand bedre, til trods for prisen er omkring 100% højere.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

chris

de her chips fra fakta smager virkeligt godt de skal prøves...