Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Dr. Pepper Dr. Pepper


Produktbillede
Producent: Dr. Pepper
Produkt: Dr. Pepper

Købt i Vejle Handelsskoles kantine for ca. 12 kr.
Indhold: Ukendt
Anmeldt d. 31-01-2005 af phyrop

phyrops bedømmelse:

Dr. Pepper: Den smager faktisk som en blanding af rævepis og en kanel/marcipan blanding, med en mindre bismag af cola. Men på trods af det smager den helt ufatteligt dårligt, ifølge mine smagsløg var det en rigtig kedelig oplevelse, der ikke gentager sig.

Jeg vil STÆRKT advare mod denne form for "cola" Forstår ikke et firma som Coca Cola/Tuborg/Carlsberg vil ligge navn til noget så dårligt smagende som dette produkt.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med phyrop? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Værste cola jeg har smagt kan godt drikkes.

claes

ad den smager af gammel kattemad og marcipan

Andersov

FANTASTISK drik, intet mindre .. igen skal det understreges at det INTET har at gøre med cola og har ikke mindre en 27 smagsstoffer, den kan kun være dårlig for en...

ikke desto mindre har den en fantastisk fyldig og rig smag af marcipanbrød ;) ..

En klar anbefaling til dem som forstår sig på sodavand for rigtige voksne - smid den i fryseren til den er ½ is, så tag den ud (pas på den bruser over når du åbner) .. og drik den med isklumper i. (skal du virkelig fremhæve smagen, så brus den rundt i munden som skyllede du munden med fluorskylning i folkeskolen - den smag du får frem der er ikke noget man lige glemmer)

elishacuthbert

Jeg elsker blandingen af marcipan og gammel mormor. Selvom jeg til hver en tid hellere tager en cosmopolitan eller en GT, kan der jo være tider, hvor man ikke kan indtage mere alkohol. Og her falder Dr. Pepper på et tørt sted. De skal dog helst drikkes i enrum, da man sjældent møder forståelse fra omgivelserne! Ja, jeg er sågar blevet kaldt PERVERS, da jeg under højlydte nydelsesskrig indtog en Dr. P. Hm, nå, måske var det snarere skrigenes karakter end det, der fremkaldte dem, der førte til den reaktion. Faktum er dog, at man som stakkels misforstået Dr. P. entusiast må finde sig i at blive frosset ud.

dodi

En udmærket klassisk sodavand. Jeg forstår godt det kan være lidt af en overraskelse hvis man tror det er cola. Den er lidt stærkere og mindre sød end US udgaven som jeg personligt synes er bedre.

En glimrende variation !

UltimateW

Klasse sodavand.

Eneste problem er prisen og kun i ½L flasker :)

Bjerrk

Jeg synes at Dr. Pepper er en fornøjselse at drikke - i de rigtige mængder vel at mærke.
Jeg benytter mig fte af at Dr. Pepper kan købes i DSB-kiosker, hver gang jeg skal med toget. Sådan en halv til en hel liter Dr. Pepper er ganske fint, men helst ikke mere af gangen.

Ukendt bruger

Det er en udemærket sodavand, men er ikke helt vild med den... Ville til hver en tid hellere finde noget andet at drikke :)

z92

Jeg tænkte "Nu skal vi lige prøve det, det har jo fået sådan nogle dårlige andmeldelser på chipsguiden.dk..." Og jeg fortrød straks da jeg begynde at drikke af onskabens flaske!! Føj for noget sprøjt! flydene marcipan med en bismag af afbruset cola!!!!!!!!

Snaz

Husker at se Dom DeLuise i "Ud og køre med de skøre" komme ud fra en tankstation, mens han sang temaet "I´m A Pepper", og det hang ved, og soda´en skuffer ikke! Smager som en mellemting mellem marzipan & kirsebær med cola-attitude... Eneste minus er at man kan få en anelse halsbrand hvis indtaget i for store mængder eller sammen med fed mad...
I´m A Pepper! :P

Ukuleleole

Det startede i 1886 og Coca Cola startede i 1902. Dr. Pepper var først. Det har intet med Cola at gøre. Det er helt klart verdens bedste sodavand.

Skak

Det har en klam bismag.. Det smager lidt af gammel mormor!

inckie

Elsker det.... det smager genialt, men vil ikke forbinde det med cola.. dog havde jeg valgt med en kold Coca-cola og en Dr.Pepper. ville jeg tage begge og løbe :D... Mange kan ikke forstår jeg drikker det, men jeg elsker det

T-K

Det er da meget smart at man kan få marcipangris i flydende form.

zimz

Købte en kasse af Dr Pepper i Tyskland da jeg høre at det er et hit i USA. Har nu en kasse -1 Sodavand, føj for delen de smager grimt. Dog vil jeg sige hvis de er kølet godt ned og man spiser noget andet samtidig med, er de OK at drikke

Miguel

Den får en halv stjerne pga. navnet. Smagen er fæl, i det hele taget bare lugten! Badr..!

Jonasguldand

Der er ikke en cola. Den er en klasse for sig selv, virkelig en god sodavand.

micsim

Det er ikke en Cola, så er det klart man bliver skuffet. En sikker voksen sodavand, ikke den almindelige cola/appelsin/lemon smag. På tide den kom til landet, længe ventet for mit vedkommende!

phyrop

Det er det værste jeg i mit liv har smagt, og tog det bestemt ikke som cola da jeg startede på at drikke ondskaben selv..

Funkmeister

Jeg er uenig i bedømmelsen. Problemet ligger i, at du tager det som cola, hvilket det ikke er, og det har aldrig været meningen, det skulle være sådan. At det har samme farve er en tilfældighed, men det har intet med cola at gøre.

Ronson

Jeg er faktisk enig, men vil give den en halv stjerne fordi den smager fint når man drikker - men af bæ når eftersmagen kommer.