Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Coop X-tra Sour Cream & Onion


Produktbillede
Producent: Coop
Produkt: X-tra Sour Cream & Onion

Købt i Kvickly for ca. 11 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 26-04-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Endnu en grim Coop pose, med hele 300g rillede sour cream & onion chips i.

På trods af det vamle ydre, viser det sig faktisk at chipsene er ret gode. De er mindst lige så godt som andre sour cream & onion chips, og til den pris skulle man være dum, hvis man ikke valgte disse. Til forskel fra andre chips er der her lagt mere vægt på sour cream'en. De har en lidt syrligere smag, men det er absolut ikke dårligt. Og de knaser helt perfekt, her har de virkelig ramt plet. Men desværre er der utrolig mange knækkede chips, de fylder en god procentdel af posens indhold.

Havde de ikke været så mange knækkede chips var jeg næsten sikker på de havde fået en stjerne mere. Og så kan jeg i øvrigt anbefale dip til disse chips, helst en med sød smag.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

De er ok og billigere.Smager bare ikke ligesom som kvalitets chips. De kan ikke gøre smagen lige så god. Det kun fordi de er billige folk køber dem. Gode til børnefødselsdag da børn bare spiser dem og er lige glade hvilket mærke det er.

Anser!!

gode billige chips. Dog alt for sure.. :/

Pølsemix

Påtrods af den ekstreme grimme pose gennem der sig nogen udemærket chips inde bag den. kan KLART anbefales pga. den er så billig!

Asger

mmm... de er bare guf... sidder med en pose nu... nam nam