Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Drikkelse

Producent: Coop
Produkt: X-tra Cola

Købt i: SuperBrugsen
Ca. pris: 10 kr
Mængde: 2 L (5 kr/L)

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
Coop X-tra Cola
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Jeg frygtede det værste - men må erkende at man hér gør et godt køb. Under 10 kroner for 2 liter læskende cola er faktisk en rigtig god pris, ikke mindst da det er en af de bedre smage man kan støde på i billig-junglen. Coops egne produkter i Coop-brandet er som regel ufatteligt dårlige og prissat efter de dyrere mærkeprodukter, men der er åbenbart sket en fejl her.

Før colaen ramte ganen måtte den en tur under næsen, og her møder man en frisk lugt, der hverken har en snert af kanel eller andet ubehageligt.

Som noget helt nyt, når det gælder billig-cola, har de ramt en sødme der kan indtages i store mængder, uden det bliver vammelt. Det samme gælder duften, den er ikke anderledes og sød i forhold til f.eks. Coca-cola. Smagen er som tidligere nævnt god, hvis ikke rigtig god. Den er ikke oversødet og smager umiddelbart ikke billig. Den ufatteligt grimme form og etiket afslører det dog. Men hvem kigger på den i stedet for at drikke den?

Jeg vælger at give den 4,5 stjerner for en primært fremragende pris, men også for den gode smag. Den kan ikke måle sig med de dyre mærker, men lægger en god afstand til de billige colaer på markedet.


Samlet brugerbedømmelse: Coop X-tra Cola har fået en brugerbedømmelse på 3½ stjerner
Bedømmelsen er baseret på 4 bedømmelser. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.