Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Cocio Chokolademælk


Produktbillede
Producent: Cocio
Produkt: Chokolademælk

Købt i Bilka for ca. 13 kr.
Indhold: 700 ml (18.57 kr/L)
Anmeldt d. 20-06-2006 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Der er vel ingen grund til at gå i dybden med at beskrive Cocio, alle kender den og dens smag. Men for de uindviede kan jeg hurtigt nævne at det minder meget om cacaomælk - det kaldes dog chokolademælk, da smagen er mere fyldig og rund, og mere efterligner chokolade.

Lidt fakta om råvarerne i en Cocio:
Cacaoen kommer fra Elfenbenskysten. Sukkeret kommer blandt andet fra Danisco og mælken, en blanding af skummelt- og sødmælk, kommer fra Arla (som også ejer 50% af Cocio).

Cocio bliver fremstillet udelukkende af de 3 ovenstående råvarer. Det specielle er at væsken steriliseres i en såkaldt autoklave, en kogeprocess hvor cacaoen koges til over 100°C og sukkeret derfor karameliserer. Det er også derfor der kommer det karakteristiske bundfald.

For den øvede Cocio-drikker kan jeg anbefale at lade være med at ryste flasken, og blot nyde den let flydende chokoladeagtige substans man ender med at have sidst i flasken.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Verdens bedste Kakao på flaske!

Nutch

KONGE!

Atheon

Vildt dejlig drik!

Ukendt bruger

Fantastisk drik! Intet mindre...
Jeg husler dem bedst fra skole-fester hvor jeg var mindre og drak to-tre stykker af de der store flasker og man fik ondt i maven hele natten :D

z92

Den ultimative drik!