Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Coca-Cola Vanilla Coke


Produktbillede
Producent: Coca-Cola
Produkt: Vanilla Coke

Købt i Tysk grænseshop for ca. 8 kr.
Indhold: Ukendt
Anmeldt d. 16-09-2007 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Jeg valgte at købe 2 af disse vanilje-colaer på en tur til Tyskland og det viste sig at være rigeligt.

I det man skruer det gule låg af breder der sig en duft af koldskål, eller det er i hvert fald det jeg kommer til at tænke på når vaniljen rammer næsen.

Men når man hælder den sorte cola-lignende væske i munden så smager det bare af cola. Altså lige indtil man holder op med at drikke og eftersmagen gør sin entré. For nu fyldes ens mund med en smag af vanilje, og det kan jeg ikke lige se (eller smage) hvordan det skulle kunne komplementere cola-smagen. Smagen er dominerende i et par sekunder og det er i øvrigt nok til at få det dårligt de første par gange, indtil smagen bare bliver en træls følgesvend ved hver slurk.

Vaniljesmagen generer mig egentlig ikke synderligt, men jeg vil hellere drikke billig-cola end det her stads. Derfor får flasken kun 2½ stjerne.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Mitlev

Jeg er ikke vild med den

paBa

Den her Cola er noget af det bedste jeg har smagt!! Den har en dejlig eftersmag af vanilje. Skide ærgeligt at den ikke sælges i Danmark :(

Thrane

Tja, efter min mening passer vaniljesmagen perfekt til colaen, og den lidt søde eftersmag minder efter min mening mere om sød vaniljeparfait end koldskål. Minder om de floats, man får i USA.