Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Coca-Cola Urge


Produktbillede
Producent: Coca-Cola
Produkt: Urge

Købt i Ica Egersund (Norge) for ca. 20 kr.
Indhold: 1.5 L (13.33 kr/L)
Anmeldt d. 24-08-2010 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

På et lille lynvisit til Norge besøgte jeg et Ica supermarked sammen med mine rejsefæller.. Mest af alt, for at undersøge om det er en gammel-kone-skrøne, at man i Norge køber agurker i 10cm stykker, fordi det ellers vil være for dyrt (man kan kun købe hele agurker og prisen er næsten ens med den i Danmark), og lidt for at få et billigt grin over de høje priser de har i Norge. Det eneste virkelig dyre vi faldt over var moreller, til 119 kroner per kg.

Den 1½ L Urge sodavand jeg var så heldig at "falde over" kostede kun 20,90 norske kroner, hvilket med dagens kurs er 19,43 danske kroner.. Der var mange andre ting som havde helt normale priser..

Nå, det var selve Urge sodavanden vi kom fra! Jeg husker Urge fra Danmark af, hvor vi for ca. 10-15 år siden kunne købe den herhjemme. Den forsvandt desvære stille og roligt, uden jeg rigtig lagde mærke til det...
Et par år efter den udgik spurgte jeg Coca Cola, som er dem der står bag Urge, om de ikke kunne genindføre Urge, men de mente desværre at der ikke er salg i den i Danmark.. Sikke en skam!

Sodavandens smag er ret unik, det eneste der kommer tæt på i smagen er Mountain Dew (som Pepsi står bag). For folk som ikke har smagt Urge eller Mountain Dew, er den bedste sammenligning nok Faxe Kondi, eller "sport" saftevand.
Jeg synes smagen er vildt god, den er dejlig frisk!


Man bør ikke snyde sig selv for at smage en Urge, så jeg kan kun anbefale at folk prøver den, hvis de støder på den! Lad være med at lade dig friste af Urge Intensive, som man kan få på ½ liters dåse. Det er slet ikke det samme.

Karakter på 4,5 ud af 5 gives.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.