Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Coca-Cola Mezzo Mix


Produktbillede
Producent: Coca-Cola
Produkt: Mezzo Mix

Købt i Otto Duborg
Indhold: Ukendt
Anmeldt d. 15-07-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Dette var en flaske jeg fandt i til Otto Duborg på tilbud til 1,5 kr, så den måtte jeg bare prøve. Som der står på etiketten er det "cola møder appelsin", og den smager også af appelsin. Men ikke cola.

Den smager faktisk som en blanding af appelsin og abrikos, med en mindre bismag af cola. Men på trods af det smager den nu stadig ok, ifølge mine smagsløg var det dog en kedelig oplevelse, der ikke gentager sig, med mindre jeg selvfølgelig finder den til den pris igen.

Men da den formentlig ikke forhandles i Danmark, og priserne her er helt anderledes, så sker det nok ikke. Sikke en skam..

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Smager rigtig godt. Ses ikke ret meget i Danmark, det er synd.

Logan-five

Fantastisk sodavand.
Den og autobann passer perfekt sammen. Noget af det bedste ved køretur igennem tyskland. Tror blandingen skyldes vest tysklands store påvirkninger fra den amerikanske kultur hvor man blander alt muligt sammen, tag bare vanilla og cola osv osvosv ...

asdfg

Vil bare, at jeg har boet i Tyskland, og Mezzo Mix er ikke noget nyt, det har ihvertfald eksisteret i mere end end 10 år. Og så synes jeg desuden at den smager fantastisk. Men intet slår Coca Cola.

zumle

Elsker den!
Elsker bare Mezzo mix! :D
Smagte det første gang ved noget familie i tyskland, og den er bare god.
Har drikket det side, den bedste form for cola der er.
Det er bare perfekt blandet med cola og fanta.

Strangelove101

Er helt vild med den - og det ER Coca Cola blandet med Fanta Appelsin. Den er i mange år blevet serveret på Tyske restauranter under navnet "Spezi" - hvor tjenerne selv blandede den, dvs. at hvert sted smagte den forskelligt, da nogen steder var det 60 % cola og 40 % Fanta, andre steder var det 50/50 osv. Men nu findes den så færdigblandet...dejligt når man kun bor 30 km fra den Dansk/Tyske grænse *S*