Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Coca-Cola Kinley Hindbær


Produktbillede
Producent: Coca-Cola
Produkt: Kinley Hindbær

Købt i Føtex
Indhold: Ukendt
Anmeldt d. 23-01-2007 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Hindbærsodavand har altid være en favorit hos mig, men jeg må indrømme at denne sodavand fra Kinley (en af Coca-Colas mange under-mærker) ikke er særlig spændende.

Sodavanden har ifølge ingredienslisten aldrig været i nærheden af et hindbær og man kan også smage kunstigheden hvis man forsøger at drikke væsken. Sødmen er der, men selve smagen får mig til at tænke på en dårlig, vandet sodavandsis. Der er desværre ikke nok kulsyre i til at sløre den middelmådige smag.

Sodavanden får kun 2,5 stjerner på grund af en god men kedelig og middelmådig smag, med for lidt kulsyre. Den kan sagtens drikkes, men der findes bedre alternativer.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

lille

jeg ser mig fuldstændig uforstående overfor Ronsons bedømmelse af denne efter min mening fremragende hindbær sodavand som jeg holder meget af både af bruge i forskellige drinks men også som en afkøler på en varm sommerdag denne røde sodavand er efter min mening den bedste på markedet hvis man ikke ønsker at bruge en formue på en sodavand og den har så absolut meget mere smag end alle andre røde sodavand jeg nogensinde har prøvet og med hensyn til det at der ikke skulle være nok kulsyre i mener jeg dette er netop det der gør denne sodavnd umådelig god da smagens karakter for lov at træde frem i stedet for at forsvinde helt bag bobler! jeg vil med glæde anbefale denne sodavand til alle og har også tidliger gjordt netop dette og har kun fået yderst tilfredse tilbagemeldinger!