Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Chio Chips Salt & Vinegar


Produktbillede
Producent: Chio
Produkt: Chips Salt & Vinegar

Købt i Tysk grænseshop for ca. 15 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 17-05-2009 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Anders har netop anmeldt 2 salt & vinegar-poser, så jeg tænkte det ville være et passende tidspunkt at anmelde den 3. pose.

Tyske Chio, der også ejer Funny-frisch og Wolf/Pom-Bär, skriver på posen at det er "English Style". Om det rent faktisk holder stik tør jeg ikke sige, da det er så sjældent at jeg spiser salt & vinegar-chips at jeg har svært ved at sammenligne de forskellige poser.

Men hvordan smager de? De smager som de fleste andre salt & eddike-chips, sure og salte. Det jeg ikke bryder mig om ved disse chips er at de er lidt for salte. Det betyder at saltsmagen er mere tydelig end eddikesmagen og derfor får de ikke flere stjerner end de gør.

Konsistensmæssigt er de rigtig gode. De er tyndt skåret og stegt i solsikkeolie, så de knaser så godt som perfekt. Tykkelsen gør desværre også at der er rigtig mange knækkede chips i posen, og man ender med en masse smulder i bunden.

Og det er altså ret irriterende, når man som jeg, en stor salt & vinegar-elsker, så sjældent får mulighed for at nyde sådan en pose. Der gik dog heller ikke længe fra posen var åbnet til den var spist - og her mærker man så eddikesyren. Man kan godt mærke at tænderne er lidt ætsede, og har man et sår eller en rift i læben så er jeg ret sikker på man også bliver mindet om dette.

Den knasende sprødhed og den gode smag, der desværre er lidt oversaltet, gør at jeg har valgt at give disse chips 3½ stjerne.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.