Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Chicago Town Filled Pizza Slices Pepperoni


Produktbillede
Producent: Chicago Town
Produkt: Filled Pizza Slices Pepperoni

Købt i SuperBrugsen for ca. 17 kr.
Vægt: Ukendt
Anmeldt d. 10-04-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Chigago Town Filled Pizza Slices er som navnet siger fyldte pizza slices. Men det er måske lidt misvisende, da man kan få dem med noget ret underligt indhold. Jeg har valgt at bedømme deres pepperoni-variant.

De har faktisk været smarte da de fandt på disse slices. De kommer i pakker med 2 trekanter, der hver ligger på en speciel bund. Det specielle ved denne bund er at den skal bruges, hvis de skal laves i mikrobølgeovn. Bunden foldes ud, og slicen lægges i. Hver slice klares med 2 minutter i mikrobølgeovnen (ved 850watt eller derover) og ender med at blive nogle ret varme klumper brød med fyld (der uigenkendeligt ligner en betændt boble på et stykke hud).

Man får præcis hvad man har betalt for, en tyk, stærk smag af pepperoni. De har nærmest stoppet så meget pepperoni ind de kan, sammen med den klassiske tomat/ketchup-pizza-blanding. Hvis man ikke er vild med pepperoni skal man holde sig fra lige denne variant. Brøddet er ikke rigtig pizzabund, det er nærmere en blanding af pizzadej og butterdej. Men det er godt, og holder fyldet inde.

Så hvis du er glad for pizzalignende retter, og elsker pepperoni, er dette det perfekte måltid for dig. Ellers skulle du overveje en af de andre varianter, ideen er i hvert fald fremragende.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende bruger har givet sin egen bedømmelse:

zimz

Er pepperoni fan, så de her var jo nogle finde godbidder til mig, og vil sikkert også være det for de fleste andre pizza fans.