Sprog: Dansk flag English flag 

 

Vis bedømmelse: Andet

Producent: Chicago Town
Produkt: Filled Pizza Slices Pepperoni

Købt i: SuperBrugsen
Ca. pris: 17 kr
Vægt: Ukendt

Bedømt:
Bedømt af:


Bedømmelse:
(forklaring)
Chicago Town Filled Pizza Slices Pepperoni
Klik for større billede

Ronsons bedømmelse:

Chigago Town Filled Pizza Slices er som navnet siger fyldte pizza slices. Men det er måske lidt misvisende, da man kan få dem med noget ret underligt indhold. Jeg har valgt at bedømme deres pepperoni-variant.

De har faktisk været smarte da de fandt på disse slices. De kommer i pakker med 2 trekanter, der hver ligger på en speciel bund. Det specielle ved denne bund er at den skal bruges, hvis de skal laves i mikrobølgeovn. Bunden foldes ud, og slicen lægges i. Hver slice klares med 2 minutter i mikrobølgeovnen (ved 850watt eller derover) og ender med at blive nogle ret varme klumper brød med fyld (der uigenkendeligt ligner en betændt boble på et stykke hud).

Man får præcis hvad man har betalt for, en tyk, stærk smag af pepperoni. De har nærmest stoppet så meget pepperoni ind de kan, sammen med den klassiske tomat/ketchup-pizza-blanding. Hvis man ikke er vild med pepperoni skal man holde sig fra lige denne variant. Brøddet er ikke rigtig pizzabund, det er nærmere en blanding af pizzadej og butterdej. Men det er godt, og holder fyldet inde.

Så hvis du er glad for pizzalignende retter, og elsker pepperoni, er dette det perfekte måltid for dig. Ellers skulle du overveje en af de andre varianter, ideen er i hvert fald fremragende.


Samlet brugerbedømmelse: Chicago Town Filled Pizza Slices Pepperoni har fået en brugerbedømmelse på 4 stjerner
Bedømmelsen er baseret på 1 bedømmelse. Vis/skjul alle brugerbedømmelser.