Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Budweiser Budweiser


Produktbillede
Producent: Budweiser
Produkt: Budweiser

Købt i Føtex
Indhold: Ukendt
Anmeldt d. 05-03-2004 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Jeg fik stukket en Budweiser i hånden, så den måtte jeg bedømme.

Vi har vel alle efterhånden hørt om denne populære amerikanske øl. Med en alkoholprocent på 5%, lidt over en standard dansk øl, vil den være fin til at drikke sig fuld i.

Den minder meget om en Grøn Tuborg, ikke den vilde smag, men der er lige lovlig meget brus i, synes jeg. Men 4 stjerner skal den have.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

Ukendt bruger

Fantastisk øl. Meget lys. Smager ikke af så meget, men den er skøn på en varm sommerdag - evt. til noget lækkert mad.

Snaz

Vand på flaske... Smager som at stikke tungen i et glas postevand med brus... Hvis man er tørstig eller ikke kan li´ øl... læsker men ikke meget mer...

Harry...

Tjaaah cool nok øl... Men jeg er nu også beer-drinker #1.. ALT og jeg mener alt der hedder øl ryger bare lige ned i halsen.. Ja nogle gange må folk faktisk hive dåsen/flasken op af halsen på mig.. Det er jo så når jeg bliver for ivrig.. Men øllen er da okay... Jeg kan sagtens drikke den..!

H2ns

Jeg er godt klar over, at jeg med mine 29 år ikke er i målgruppen for dette site. Ikke desto mindre vil jeg gerne advare/vejlede folk: Budweiser har været, er og bliver en efterligning af den ægte, tjekkiske Budvar. Prøv at købe den i stedet. Budvar fåes i hvert fald i Bilka og i Superbrugsen.

Når I så er helt klar til en rigtig pilsner, så hedder det Pilsner Urquell. Det er the real king of beers.