Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Best Bite Chips Cheddar Cheese & Jalapeño


Produktbillede
Producent: Best Bite
Produkt: Chips Cheddar Cheese & Jalapeño

Købt i Sponsorat for ca. 14 kr.
Vægt: 175 g (80 kr/kg)
Anmeldt d. 20-01-2006 af Ronson

Ronsons bedømmelse:

Vi er så heldige her på Chipsguiden, at Crispo Denmark (tidligere kendt som Snacks Kompagniet A/S) har sendt os hele deres program af Best Bite chips! Derfor kan du forvente at se anmeldelser af alle otte varianter her på siden.

Jeg har aldrig set denne pose Best Bite i et supermarked, det er nok kun de mest sælgende poser man finder overalt. Men det er lidt synd, da der er en del andre Best Bite poser med anderledes smag som man burde prøve. Eksempelvis denne pose med cheddarost og japapeños, der - for de ikke indviede - er ost med en skarp smag og chilipeberfrugt.
Da dette er en pose grove chips vil jeg blot nævne de knaser lidt så godt som alle andre grove chips, det er smagen der er interessant.

Ostesmagen er rigtig god. Duften er der straks man åbner posen, men jeg er lidt skuffet over endnu en pose chips der lover stærke sager, men ikke leverer varen. Det er lidt træls at læse om "jalapeños" på forsiden når de ikke er stærke i munden. Man kan godt smage dem, men den stærke smag træder i baggrunden og havde man ikke læst om indholdet er jeg ikke sikker på man ville have tænkt hverken chili eller japapeño.

Men det skal nu ikke trække helt ned i karakteren, for smagen er stadig utrolig fremragende. Havde den været stærkere havde jeg kunne give en halv stjerne mere.

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Ronson? Log ind for at give din egen bedømmelse.