Chipsguiden.dk

Anmeldelse: Coca-Cola Coca-Cola Zero


Produktbillede
Producent: Coca-Cola
Produkt: Coca-Cola Zero

Købt i Fakta for ca. 17 kr.
Indhold: 1.5 L (11.33 kr/L)
Anmeldt d. 21-01-2007 af Alfaman

Alfamans bedømmelse:

Med Coca-Cola Zero har vi fået endnu en ny cola variant fra Coca-Cola at holde styr på.
Når jeg skriver det sådan, så er det fordi der allerede findes Light, Light Lemon, Lime, Light Lime samt selvfølgelig den almindelige Coca-Cola med tonsvis af sukker og dejlig (og efter min mening, rigtige cola) smag.

Nu har vi så den her nye Zero som der bliver reklameret en hel masse for her for tiden.. Alle de butikker jeg har besøgt, som normalt sælger læskedrik her i byen, har haft masser af reklamemateriale hængene, så det har nærmest været umuligt ikke at lægge mærke til at der er kommet et nyt produkt på gaden.

Jeg har ikke rigtig kunne gennemskue om Zero blot er Light udgaven, med et nyt logo, eller om der er ændret på ingredienserne, så jeg prøvede at gå ind på cocacola.dk for at se om jeg kunne finde oplysninger om ingredienser eller andet, som måske kunne opklare det lille mysterie.. Men der var ingen held, da deres side ikke er opdateret. Det vil sige, at Zero slet ikke figurerer derpå.

Wikipedia har så et udmærket indlæg hvor der står, at tv reklamerne for Zero begyndte 15. januar, men at der intet står om Zero produktet på Coca Colas danske hjemmeside.... Så langt så godt. Så er der jo ikke andet at gøre, end at smage på det. :-)

Synes at jeg allerede ved åbningen af flasken kunne fornemme, at det her ikke var samme produkt som Light colaen. Det dufter ikke af kunstigt sødemiddel/opvaskemiddel, men er tæt på den rigtige Coca-Cola duft.
Forskellen på smagen mellem Light og Zero er også let at lægge mærke til. Hvor Light smager lidt bittert og som sæbe, der er Zero virkelig tæt på den rigtige smag. Dejlig sødme og ingen, eller i hvert fald meget lille, bitter smag.
Perfekt!

Smagen er så tæt på den rigtige Coca Cola, at det kan erstatte den rigtige cola, uden at man går på kompromis med smagen.
Selvføgelig er der lidt smagsforskel, Coca Cola smager lige den ekstra smule bedre og vil stadig være min yndlingscola, men Zero kommer så tæt på, at jeg hellere vil købe sådan en, for ikke at indtage helt så meget sukker...

Bedste light sodavand jeg har smagt!

Endelig bedømmelse:

Er du enig med Alfaman? Log ind for at give din egen bedømmelse.

Følgende brugere har givet deres egne bedømmelser:

gabrielwj

Smager meget bedre end Coca-Cola Light. Dog støtter jeg ikke Light produkter, men hvis jeg skulle vælge ville jeg vælge cocacola Zero:
Derfor ikke Light produkter. http://www.alun.dk/sund-kost/aspartam-din-cola-light-livet-af-dig.html#

Afrodite30

Jeg synes nu, at den smager skønt :-)

Thrane

Var du forkølet, da du smagte den?

Ukendt bruger

Det er lang tid siden jeg har smagt noget som smager så ringe som Coca Cola Zero - eller det kan man ikke engang sige, for den smager af absolut intet!
Vi sad og kedede os til et møde, og da vi havde et lille udvalg i cola (Coca Cola, Coca Cola Zero og Pepsi Max), så skulle der blindtestes. Jeg kunne med det samme sige hvilken en af de tre glas der indeholdt Zeroen, da jeg lugtede til det kunne jeg absolut intet lugte. Og da jeg fik det ind i munden var det eneste jeg kunne fornemme at jeg fik noget køligt, kulsyreholdigt ind i munden - men smagen var væk. Det eneste gode der kan siges om denne drik er at den ikke smager så meget af kunstige sødestoffer som Coca Cola Light gør.